Viva Wyndham Dominicus Beach - Bayahibe

"Half Nederland ligt om de Hoek!"

Dominicus Beach

Viva Wyndham...

Bayahíbe is een dorp aan de kust, gelegen in een mooie baai en is een van de meest populaire resorts in de Dominicaanse Republiek.

Bayahibe...

Bayahíbe is a seaside village located in a beautiful bay and is one of the most popular resorts in the Dominican Republic.

Viva Wyndham...

Bezoekers trekken er vooral naartoe voor de ontspannen sfeer, prachtige stranden en de ongeëvenaarde mogelijkheden tot diepzeeduiken en snorkelen.

Bayahibe...

Visitors mainly flock to it for its relaxed atmosphere, beautiful beaches and unrivaled scuba diving and snorkeling opportunities.

Viva Wyndham...

Dit voormalige vissersdorp is een van de meest populaire plaatsen in het gebied, maar weet te fascineren door zijn prachtige stranden en ontspannen tropische charme

Bayahibe...

This former fishing village is one of the most popular places in the area but manages to fascinate with its beautiful beaches and relaxed tropical charm.

Dominicaanse Republiek..

Viva Wyndham Dominicus beach - Bayahibe

Onze reis naar de Caraïben

Wij hadden zee-bungalow, rechts uitzicht op restaurant La Rocca, en links het grote restaurant. Voor ons uitzicht op het strand en de zee. op het plein waar het altijd gezellig druk is, de medewerkers er alles aan doen om je vakantie te doen slagen. Soms is het er druk dan lijkt het of als iedereen gelijk dorst heeft, maar tranquilo, dan breekt het lijntje niet. Met lekkere muziek die door de speakers galmt, op het strand is het altijd gezellig, en er is altijd wat te doen, naar het drinken en zonnen.

More Photos

We had a sea bungalow, on the right a view of restaurant La Rocca, and on the left the large restaurant. For us, a view of the beach and the sea. on the square where it is always pleasantly busy, the employees do everything they can to make your holiday a success. Sometimes it is busy then it seems as if everyone is thirsty right away, but “tranquilo”, then the line does not break. With nice music echoing through the speakers, the beach is always fun, and there is always something to do, to drinking and sunbathing.

Het strand, het Dorp, de Omgeving

Viva Wyndham Dominicus beach - Bayahibe - Dominicaanse Republiek

 

ALT NAME

Bayahibe

ALT NAME

Dominicaanse Republiek

ALT NAME

Welkom